Rólunk

Bemutatkozás

Üdvözöljük Kedves Vásárlóinkat!

Egy kellemes hangulatú, barátságos otthon ma sem képzelhető el fa nélkül. A fa a határtalan lehetőségek anyaga. Semmihez sem fogható, ha egy ház vagy szoba kialakításáról van szó. Különösen nagy jelentősége van ennek az anyagnak egy olyan belsőépítészeti résznél, mint a padló.

Vállalkozásunk 1996-óta foglalkozik a különböző fa padlóburkolatok forgalmazásával, kivitelezésével és gyártásával.

2010 nyarától új boltunkban, megújult választékkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Honlapunk bepillantást enged az üzletünkben megtalálható különböző padlóburkoló fajtákra. Tekintse meg a színek széles skáláját, a sokféle fafajt, mérete, a különböző minőségeket! Boltunkban a parketta burkolat szakszerű kivitelezéshez szükséges kiegészítő anyagok, gépek, szerszámok nagy választékban megtalálhatóak.

 

Szolgáltatásaink

Az általunk forgalmazott parketták és segédanyagok nagy tapasztalattal rendelkező magyar és külföldi gyárak termékei, melyek megfelelnek a mindenkori minőségi követelményeknek.

Szakképzett kollégákkal, minőségi gépekkel és anyagokkal vállalunk felújítást, aljzatkiegyenlítést, parkettázást, kivitelezést akár egyedi mintákban is.

Üzletünkben felkészült szakemberek állnak vásárlóink rendelkezésére, egyénre szabott szaktanácsadással. A jól képzett munkatársak arra törekednek, hogy minden követelményre a legoptimálisabb és leghatékonyabb megoldást megtalálják.

Többféle csiszológéppel és csiszolóanyaggal állunk rendelkezésükre azoknak is, akik saját kezűleg kívánják a parkettázási munkákat elvégezni.

 

szolgaltatasok